El Valladolid acaba amb la bona ratxa del TAU Castelló

L'equip de Toni Ten ha perdut 82-77 després de tres victòries seguides en la LEB Or

FRnMOg Edwards intenta una cistella
Edwards intenta una cistella / Twitter: @RVBaloncesto

El TAU Castelló ha vist truncada la bona ratxa en la Lliga LEB Or. L'equip de Toni Ten, que portava tres triomfs seguits, ha perdut 82-77 contra el Valladolid, però es mantindrà una setmana més en la zona de play-off d'ascens a l'ACB, amb una renda de dues victòries sobre el desé lloc.

El Valladolid ha portat la iniciativa des del xiulit inicial, però el TAU Castelló ha aguantat el ritme i ha evitat que l'equip local s'escapara en el marcador (17-14). En el segon quart, el Valladolid ha disposat d'una renda de 10 punts (34-24), que l'equip de Toni Ten ha aconseguit reduir a sis abans del pas pels vestidors (37-31).

El guió del partit no ha canviat en la represa. Els val·lisoletans s'han tornat a escapar (48-33) i uns bons minuts finals del tercer quart han mantingut el TAU amb vida en el partit (60-51). Els castellonencs s'han situat a només quatre punts quan falten quatre minuts per al final (65-61), però el Valladolid no s'ha deixat sorprendre i ha assegurat un triomf que li permet seguir lluitant per entrar en el play-off.

Kai Edwards, amb 13 punts i 6 rebots, Jorge Bilbao, amb 11 punts i 5 rebots, i Calvin Hermansson, amb 14 punts, han sigut els jugadors més destacats dels de Toni Ten.

També et pot interessar

stats