El València també perd a Múrcia

Els taronges perden 97-95 amb l'UCAM en un partit que s'ha decidit en la pròrroga

Kevim Tumba aconsegueix superar la defensa del València Basket.
Kevim Tumba aconsegueix superar la defensa del València Basket.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
11 de novembre 2019 - 00:20

El València ha perdut 97-95 amb l'UCAM en un partit que havia de guanyar per tal de salvar la mala imatge oferida la setmana passada a la Fonteta amb el Gran Canària. Curiosament s'ha perdut pràcticament de la mateixa manera. En la pròrroga i amb la sensació que els taronges no són capaços de resistir l'esforç que els exigeix la competició lliguera i l'europea. L'altre dia, amb el Panathinaikos, es va perdre a l'Eurolliga, però no es va donar una mala sensació, amb un Jordan Loyd superior. Ara, amb un rival més débil, els de Ponsarnau han donat una imatge de no saber aprofitar els moments en què són capaços d'avancar-se en el marcador per a assegurar la victòria. Tampoc Lloyd, que ha jugat un partit discret, però ha errat en accions decisives a les acaballes del partit ha sigut el de l'altre dia.

En el tercer quart el València ha aconseguit avançar-se

En el primer quart, els murcians han aconseguit un 24-13, en el segon un 46-34. En el tercer, el València ha aconseguit empatar i en alguns moments del quart semblava que era capaç de guanyar el partit. Les acaballes de l'últim quart han sigut d'infart. Accions heroiques de San Emeterio, Colom i Loyd han servit per forçar la pròrroga. Però, arribada aquesta, la defensa -sense la qual el València no pot aspirar a guanyar un partit com aquest- ha cedit en la pressió. El Múrcia s'ha fet avant i un jugador com Booker -amb un registre de 24 punts- ha fet un triple miraculós que ha donat alé a l'equip. El València ha tingut les seues opcions, però la mala sort i la resistència de l'UCAM l'han dut a la derrota. El problema és que l'equip de Ponsarnau no pot deixar que un partit es resolga a última hora per qüestions d'atzar. La qualitat de la seua plantilla mereix molt més.

Només una victòria fora de casa

El València Basket no ha guanyat fora de casa més que una vegada aquesta temporada. Va ser la gran victòria contra el Burgos. Patint també a la Fonteta, el resultat no és l'esperat a l'inici de la temporada i tampoc es veu una llum a la fi del túnel. Es millora en alguns partits per a tornar a caure en la ineficiència en el següent. Derrota dura a Múrcia que pot tindre conseqüències en l'entitat valencianista. El cert és que l'afició no està contenta i l'equip es troba en una irregularitat de joc que sembla no tindre fi.

També et pot interessar

stats