València, seu de la Copa del Rei de bàsquet en cadira de rodes

València acollirà la pròxima edició de la Copa del Rei de bàsquet en cadira de rodes els pròxims 23 i 24 de febrer.

Presentació sorteig Copa del Rei de bàsquet en cadira de rodes
Presentació sorteig Copa del Rei de bàsquet en cadira de rodes

L'Alqueria del Basket, ha acollit el sorteig dels emparellaments entre els huit millors equips de la Divisió d'Honor de la Lliga Nacional que competiran a València per a conquistar la Copa del Rei de bàsquet en cadira de rodes els pròxims 23 i 24 de febrer.

L'emparellament entre el Mideba Extremadura, amb jugadors de la selecció anglesa campiona del món, i l'Illunion madrileny, actual campió, és el partit destacat dels quarts de final de la competició del KO. El conjunt de Madrid, que lluitarà per defendre el títol aconseguit la passada temporada a Marbella, és a més l'equip rei de copes en aquesta modalitat, que ha guanyat 17 vegades les últimes huit de forma consecutiva des de l'any 2011.

El segon partit de qurts de final enfrontarà el BSR Valladolid contra l'Amiab Albacete. La resta dels emparellaments són Rincon Dental Amivel de Vélez-Màlaga contra el BSR ACE Gran Canària i el Biboa contra l'Iberconsa Amfiv de Vigo.

La Copa del Rei, que es disputarà a L'Alqueria del Basket, començarà el dissabte dia 23 de febrer a es 9:45 h. Les semifinals es jugaran també dissabte de vesprada a les 17:00 i a les 19:00 hores.

Aquesta és la segona vegada que la Comunitat Valenciana acull esta competició després que Alcoi fora la seu de l'edició de l'any 2000. La Copa del Rei s'ha disputat en 13 comunitats autònomes diferentes.

També et pot interessar

stats