El València fitxa Damien Inglis per a les pròximes dues temporades

El tècnic taronja, Àlex Mumbrú, el va entrenar al Bilbao Basket abans d'arribar al club

Damien Inglis
El València fitxa Damien Inglis per a les pròximes dues temporades / València Basket

El València Basket ha anunciat aquest divendres el fitxatge de l'interior francés Damien Inglis per a les dues pròximes temporades després que el jugador haja militat l'última campanya en el Gran Canària.

Nascut a la Guaiana Francesa, Inglis té 28 anys, fa 203 centímetres i juga d'ala pivot. Va debutar com a professional en el Roanne, del qual va fer el salt a l'NBA per a jugar amb els Bucks de Milwaukee després de ser seleccionat per aquesta franquícia en el draft de 2014.

Després de no tindre a penes protagonisme, va tornar a Europa el 2017 i després de passar entre altres per diversos equips francesos i pel Mònaco, el 2021 va recalar al Bilbao Basket, on va estar dirigit per l'ara tècnic del València Basket àlex Mumbrú, que ha sigut un dels seus grans valedors en el fitxatge.

El 2022 va firmar pel Gran Canària un contracte d'una temporada amb opció a una més per part de l'equip insular que, encara que tenia interés perquè continuara, no va exercir aquesta possibilitat en bona part per motius pressupostaris.

També et pot interessar

stats