El València Bàsquet segueix invicte en el Top-16 de l'Eurocup

Els taronja guanyen l'Estrella Roja de Belgrad per 92-76.

Dubljević ataca la defensa sèrbia

La Fonteta ha vist com el València Bàsquet ha aconseguit la tercera victòria en la tercera jornada de la segona fase de l'Eurocup. Amb aquest triomf, els de Ponsarnau segueixen líders en solitari del seu grup.

El conjunt local ha començat amb energia, però de manera imprecisa, intimidat per la presència física de l'equip balcànic. No obstant això, Sam Van Rossom ha aparegut per a proporcionar l'estabilitat necessària, amb tres triples quasi consecutius que ha donat un xicotet avantatge als taronja en la primera part (42-37, minut.20).

Els punts de Guillem Vives i Will Thomas han fet que el València Bàsquet haja aguantat el pols als serbis. Els bons minuts de Mike Tobey han pogut eclipsar l'entrada d'un dels jugadors destacats en l'Estrella Roja, Michael Ojo. Posteriorment, un triple del capità Rafa Martínez ha fet pujar la renda valenciana per primera vegada per damunt dels deu punts, tot i que Perperoglou ha aconseguit amortir la caiguda visitant just abans del canvi de quart (67-57, minut 30).

Quan Zirbes ha aparegut per a tractar de donar solidesa al joc visitant, un renascut Matt Thomas, amb la frescor de Diot i la defensa de Sastre sobre Ragland, han permés el València deixar córrer els minuts amb una diferència de deu punts (78-68, minut 35).

Una vegada l'Estrella Roja ha vist que les seues opcions disminuïen, ha alçat el peu de l'accelerador, cosa que no ha fet el conjunt local, sabedor que el basket-average pot ser clau en cas d'empat múltiple.

Al remat, el València Bàsquet ha guanyat 92-76 i es queda a un sol triomf dels quatre que habitualment han assegurat l'accés a quarts de final.