El València Basket visita el Betis enmig de partits d'Eurolliga

Els taronja van guanyar dijous en un ajustat partit davant l'Asvel francés i s'enfronten al Reial Madrid dijous.

Imatge d'un entrenament del València Basket
Imatge d'un entrenament del València Basket / Efe.

El València Basket visita aquest diumenge, en la quarta jornada de la Lliga Endesa, al Coosur Betis en el primer cara a cara que dispute després i abans de jugar un partit de l'Eurolliga.

L'equip de Jaume Ponsarnau encar el duel a Sevilla després d'haver-se treballat el triomf en el partit de la màxima competició europea i abans de visitar en aquesta mateixa competició el Reial Madrid, dijous que ve. El xoc mesurarà la capacitat de recuperació dels taronja i deixarà pistes també de com usarà el tècnic català els seus jugadors per a compaginar les dues competicions.

En la Lliga Endesa, el València Basket es va estrenar amb una ajustada derrota en la pista del Baskonia en la primera jornada de la Lliga i després es va imposar en aquesta competició al MoraBanc Andorra i al Baxi Manresa. El Betis, per la seua part, encara no coneix la victòria perquè va caure en la primera jornada davant el Joventut de Badalona i en la segona en la pista del Monbus Obradoiro.

Per a aquest compromís serà baixa l'escorta serbi Vanja Marinkovic i també Joan Sastre, que va patir una greu lesió en el genoll dret que l'obligarà a estar diverses setmanes sense competir. Aqueixa situació podria obrir la porta al fet que el base andorrà Quino Colom, amb qui Ponsarnau no compta, encara que també el jugador del planter Millán Jiménez s'ha entrenat amb el grup i podria entrar en la convocatòria.

Recordeu que podreu seguir la retransmissió del partit en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda a partir de les 20:00 h, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats