El València Basket no veu motius per a jugar a porta tancada, com recomana Sanitat

El club taronja assegura que s'han venut 79 entrades, totes a l'afició local i cap a la italiana.

El València Basket no veu motius per a jugar a porta tancada, com recomana Sanitat
El València Basket no veu motius per a jugar a porta tancada, com recomana Sanitat

El València Basket vol jugar amb públic el pròxim dijous a la Fonteta contra l'Armani Milà. L'entitat valenciana argumenta que la recomanació que han fet les autoritats espanyoles, i que hui ha fet pública el ministre de Sanitat, Salvador Illa, estableix com a argument una "alta presència d'aficionats que provinguen de les zones de risc", entre altres Itàlia, cosa que consideren que no es produeix. 

"El València Basket ha constatat i ha traslladat (a les autoritats) que no s'ha venut cap entrada als aficionats italians que hagen de traslladar-se" al partit de l'Eurolliga contra el conjunt italià, que dimarts ha jugat a porta tancada a Milà contra el Reial Madrid, amb el qual ha perdut per 73-78. El club taronja considera que, com hi haurà desplaçament d'aficionats italians, no es donen "les circumstàncies previstes" per a la recomanació, que hui ha fet pública el ministre de Sanitat, Salvador Illa. Així, el València Basket vol enviar un missatge de confiança als seus aficionats: "Es facilita la tranquil·litat dels aficionats locals que tenen previst assistir al partit", diu l'entitat valenciana en una nota. 

El València Basket ha enviat tota la documentació a les autoritats, en què s'estableix que el Font de Sant Lluís té una capacitat de 8.000 espectadors, dels quals "7.750 són abonats del club. "La resta de les localitats, concretament 74, les han venudes al públic local", asseguren. " Per tant, no hi haurà aficionats desplaçats de les zones afectades d'Itàlia" i, per tant, el partit "pot fer-se amb normalitat, atenent a les citades recomanacions". 

També et pot interessar

stats