El València Basket va firmar el pitjor primer quart de la seua història en Copa del Rei

Els taronja finalitzaren el quart amb un 17-29 per davall en el marcador.

La defensa plantejada per Jaume Ponsarnau feu aigües en anar-se'n Tavares a la banqueta i el tècnic no encertà a reacionar. Els jugadors taronja desaprofitaren la feblesa física dels blancs, perderen en la lluita pel rebot i només feren un triple en la primera meitat. El Reial Madrid s'enlairà comandat per Thompkins i Deck. En el tercer període els taronja milloraren la defensa i Prepelic i Van Rossom comandaren l'intent de remuntada que amb un parcial de 0-15 els deixà 6 per davall, però inexplicablement Ponsarnau va fer seure el belga a la banqueta i ací s'acabà la lluita.

L'afició urgeix ja una reacció a aquesta decebedora derrota per a mantindre opcions d'abastar el top 8 en l'Eurolliga i precisament el pròxim rival serà, de nou, el Reial Madrid.