El València Basket aconsegueix el primer triomf de la temporada

L'equip taronja s'ha sobreposat a les baixes i ha guanyat amb solvència el Bàsquet Manresa (69-89)

Nenad Dimitrijevic, en una acció del partit
Nenad Dimitrijevic, en una acció del partit / Susanna Sáez (Efe)

Després de dues derrotes en l'inici de la temporada, en la Supercopa i en el debut lliguer, ha arribat la primera victòria de l'era Peñarroya. El València Basket s'ha sobreposat a les baixes i ha guanyat amb solvència en la visita al Bàsquet Manresa (69-89). L'equip taronja ha aconseguit un triomf coral, fins amb cinc jugadors que han anotat almenys deu punts.

L'equip de Peñarroya ha anat clarament de menys a més en el partit. El Manresa ha aprofitat el mal inici taronja per a avançar-se (14-10). Un parcial de 0-10 ha capgirat el marcador i ha permés al València Basket anar-se'n per davant a la fi del primer quart (17-22). Els taronja han eixit amb les idees més clares en el segon període i han aconseguit una màxima de 13 punts d'avantatge (23-36), però la reacció local ha deixat el maracdor en 28-38 al descans.

La segona part ha començat amb intercanvi de cistelles, però el nivell defensiu del Manresa s'ha incrementat i els de Pedro Martínez s'han situat a només set punts en l'equador del tercer quart (39-46). Peñarroya ha parat el partit en aquest moment i ha fet reaccionar els seus, que han aconseguit una renda de 17 punts a deu minuts del final (49-66). L'últim període a penes ha tingut història i només ha servit perquè el València Basket ampliara la diferència (69-89). El jove Josep Puerto, amb 17 punts i 7 rebots, ha sigut un dels jugadors més destacats.