El València Basket trenca la ratxa en l'Eurolliga (84-72)

Jaime Pradilla, encara que ha anotat només tres punts, ha sigut un dels millors de l'equip taronja

Els jugadors dels dos equips han guardat un minut de silenci en record de Dejan Milojevic abans del duel
Els jugadors dels dos equips han guardat un minut de silenci en record de Dejan Milojevic abans del duel / València Basket

El València Basket, sense massa armes per a atacar en estàtic, s'ha fet valdre del clàssic defendre i córrer per a remuntar contra l'Olimpia de Milà i sumar un triomf amb el qual trenca una ratxa de tres derrotes seguides en l'Eurolliga i que el manté en la baralla pels quarts de final.

El conjunt d'Álex Mumbrú ha mostrat, d'una banda, problemes a l'hora de generar-se avantatges ofensius i una certa falta de constància arrere, però, per un altre, quan s'ha vist contra les cordes, ha rescatat la seua brillant defensa, que ha marcat el partit i li ha tornat a ensenyar el camí.

Jaime Pradilla ha sentenciat el duel amb un triple des de la cantonada i la Fonteta l'ha coronat com a MVP d'un partit en el qual els locals han acabat per guanyar amb una inesperada comoditat i que el mantenen en la carrera per no quedar eliminat al final de la fase regular.

Cinc jugadors del València Basket han superat els deu punts: Jones (15), Robertson (10), Ojeleye (14), Davies (15) i Harper (11), mentre que només dos ho han fet en l'equip italià: Napier (20) i Hall (17).

També et pot interessar

stats