El València Basket es cura les ferides a Palència

L'equip taronja s'ha retrobat amb el triomf després d'apallissar el cuer (77-101)

Pradilla, en una acció del partit
Pradilla, en una acció del partit / Almudena Álvarez (Efe)

El València Basket ha trencat la ratxa de quatre derrotes consecutives després de derrotar el Palència per 77-101. L'equip taronja s'ha mostrat molt superior al cuer i ha aconseguit una victòria còmoda que el manté en la lluita pel segon lloc de la Lliga ACB.

La igualtat ha sigut la tònica en l'inici, amb els dos equips trobant la cistella amb facilitat, però els d'Àlex Mumbrú han assolit una renda de cinc punts a la fi del primer quart (20-25). L'avantatge ha crescut fins als nou punts en el segon període, però un parcial de 8-0 ha tornat a igualar el duel. L'encert des del triple en el tram final de la primera part ha permés als taronja anar-se'n al descans amb un còmode 47-56.

En la represa, el València Basket ha millorat en defensa i no ha abaixat el ritme en atac. De fet, el partit ha quedat vist per a sentència en el tercer quart (64-82). La renda ha crescut fins als 26 punts en l'últim quart, però finalment s'ha quedat en 24 (77-101).

L'equip taronja ha aconseguit una victòria coral, amb fins a sis jugadors per damunt dels deu punts. Aquest triomf dona moral als de Mumbrú per a afrontar els següents reptes, amb el focus posat en revertir la dinàmica en l'Eurolliga.