El València Basket trenca la mala ratxa en la Lliga

L'equip taronja, que acumulava tres derrotes seguides, ha guanyat 87-81 el Betis

Evans celebra una cistella
Evans celebra una cistella / Miguel Ángel Polo

El València Basket s'ha retrobat amb la victòria en la Lliga ACB en guanyar el Reial Betis 87-81 a la Fonteta, en un partit que s'ha complicat en els minuts finals. L'equip taronja, que acumulava tres derrotes seguides, es consolida en el huité lloc, però es manté encara lluny del seté.

La igualtat ha sigut la tònica dels primers minuts de joc, però el Betis ha estat més encertat en la part final del primer període (16-21). La renda ha arribat a ser de deu punts (16-26), però el València Basket ha aconseguit reduir la distància abans del descans (38-40).

El guió ha canviat en la represa, i l'equip taronja ha agafat la iniciativa. Un parcial de 23-7 ha donat els de Mumbrú un avantatge còmode de 14 punts (61-47), que s'ha mantingut fins a la fi del tercer quart (70-56). I quan ja semblava que la victòria no es podia escapar de la Fonteta, els andalusos s'han situat a només dos punts (76-74). Però llavors ha aparegut Evans per a ajusticiar el seu exequip.

Precisament Evans, amb 15 punts, i Dubljevic, amb 17, han sigut els màxims encistelladors taronja.