L'equip taronja venç en la pròrroga el Panathinaikos per 94-91 a la Fonteta

Jasiel Rivero celebra una cistella a la Fonteta
Jasiel Rivero celebra una cistella a la Fonteta / València Basket
Isabel Adam
13 de desembre 2022 - 23:22

El València Basket ha aconseguit trencar la mala ratxa en l'Eurolliga guanyant en la pròrroga el Panathinaikos, per 94-91, a la Fonteta. El pivot taronja Bojan Dubljevic ha sigut clau en aquesta sisena victòria en competició europea, amb 23 punts i 33 de valoració. El duel de hui ha sigut de tornada a la pista valenciana de Derrick Williams.

L'inici del duel ha estat marcat per la igualtat i l'encert en els triples de tots dos equips. Ara bé, a mitjan quart, l'equip grec s'ha mostrat superior en el rebot i en la defensa, i s'ha posat per davant del marcador. El triple de Bojan Dubljevic retallava la distància dels locals, que s'han posat a només tres punts del Panathinaikos. Ara bé, de nou els grecs han aprofitat les segones oportunitats al rebot i han incrementat l'avantatge respecte dels de Mumbrú fins a 9 punts mig minut abans del final d'aquest primer temps. Finalment, l'encert en els llançaments lliures de Harper han fet que aquest quart inicial haja conclòs amb 20-26 al marcador.

L'inici del segon temps ha estat marcat per la intensitat dels taronja, que han empatat el duel i s'han posat dos punts per davant en poc més de dos minuts, amb un 8-0 de parcial. Els de Mumbrú han solucionat les deficiències en el rebot i han aconseguit el màxim avantatge fins a aquell moment del partit, de 4 punts. Ara bé, el Panathinaikos no erdia la cara al partit, amb un destacat Derrick Williams, que ha tornat a enfrontar-se al seu exequip. El marcador al descans ha sigut de 44-41

El base taronja Chris Jones en el transcurs del xoc contra el Panathinaikos a la Fonteta

Només s'ha iniciat el tercer quart, els taronja han incrementat la diferència amb els triples de James Webb, Chris Jones i Bojan Dubljevic. En només dos minuts i mig de quart s'han posat 11 punts per davant. Els triples dels taronja han desestabilitzat els grecs durant bona part del quart, però el Panathinaikos ha aconseguit retallar la distància amb els valencians l'últim minut d'aquest penúltim temps, en què l'extaronja Derrick Williams i Bacon han posat als seus a 5 dels de Mumbrú. El llançament del taronja Jasiel Rivero ha permés que aquest quart haja acabat amb 70-63 en el marcador

En l'Inici de l'últim quart el rival dels taronja s'ha recuperat en el marcador i ha empatat el duel als tres minuts d'aquest últim temps de partit. Amb 4 punts consecutius del base taronja Chris Jones tornaven a posar per damunt els valencians. Precisament, l'assistència de Jones a James Webb ha ampliat la distància dels de Mumbrú. El Panathinaikos no es donava, però, per vençut. Quan faltaven dos minuts per al final partit, la diferència entre tots dos equips era de només dos punts. El duel s'ha empatat i valencians i grecs han hagut d'anar a la pròrroga

En el temps afegit s'ha continuat reproduint la igualtat entre tots dos equips. El rebot ofensiu de Jasiel Rivero, 26 segons abans del final, ha sigut clau per a posar tres punts per damunt els locals. En un final d'infart, i després d'algunes accions que ha calgut revisar, els taronja han certificat la victòria per 94-91.

Bojan Dubljevic ha sigut clau en aquesta sisena victòria en competició europea, amb 23 punts i 33 de valoració / València Basket