El València Basket, a per totes en la Supercopa femenina

L’equip de Rubén Burgos s’estrena contra el Gernika en una novedosa competició, que per primera vegada disputen quatre equips.

Rubén Burgos explica una tàctica a les jugadores
Rubén Burgos explica una tàctica a les jugadores / @valenciabasket

El València Basket torna a la competició després de sis mesos sense activitat per la pandèmia del coronavirus. L’equip que entrena Rubén Burgos disputa la primera Supercopa de la història del club, en un novedós torneig que estrena format. A més del València Basket, hi estaran el Perfumerías Avenida, l’Spar Girona i el Lointek Gernika, els quatre primers classificats quan es va haver de parar la competició a començaments de març.

Les jugadores valencianes buscaran l’accés a la que seria la primera final de la història del club contra el Gernika, el tercer classificat de la lliga i un rival que coneixen molt bé. Els dos equips s'han enfrontat en nou ocasions amb un balanç de 5 a 4 per al València Basket. Marie Gülich serà baixa en l'equip taronja, que sí que comptarà amb el debut de l'escorta Rebecca Allen.

En cas de superar al Gernika en semifinals, el València Basket disputarà la final aquest diumenge a les 21:00 h contra el vencedor del duel entre el Perfumerías Avenida i el Girona.

Recorda que pots seguir la retransmissió del partit a la ràdio d’À Punt en el programa ‘Des de la banda’ a partir de les 19:00 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Dani Hermosilla i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats