El València Basket torna a la senda del triomf (79-51)

L'equip taronja suma la tretzena victòria de la temporada en Lliga després de la derrota a Salamanca.

Raquel Carrera fa un llançament a cistella
Raquel Carrera fa un llançament a cistella / Miguel Ángel Polo

Còmoda victòria del València Basket contra l'Estudiantes a La Fonteta. Les valencianes volien oblidar la derrota a Salamanca contra el Perfumerias Avenida i han fet servir tot el seu arsenal per a superar les madrilenyes (79-51).

Durant els primers compassos del partit, la igualtat s'ha instal·lat en el marcador fins que un parell d'accions de Queralt Casas i Rebecca Allen han donat el primer avantatge clar a les valencianes (36-25), però l'Estudiantes ha aguantat el ritme i no ha perdut de vista el partit.

No ha sigut fins a la segona part quan les valencianes s'han escapat en el marcador. En els primers minuts del tercer període, les jugadores taronja no ha tingut encert de cara a l'anella però tampoc Estudiantes, gràcies sobretot a una agressiva defensa de les de casa.

En l'últim quart, s'ha imposat la superioritat física de les de Rubén Burgos. A colp de triples, el conjunt taronja ha anat estirant la diferència fins a arribar als 20 punts (69-49). Les valencianes han fet un esforç final i només han deixat que Estudiantes anotara quatre punts en el quart. El partit ha finalitzat amb un resultat de 79 a 51, i el València suma ja la tretzena victòria en la lliga.