El València Basket torna a la Lliga amb victòria contra el Campus Promete

L'equip de Rubén Burgos no ha començat bé i ha remuntat contra un rival que ha obligat a traure la millor versió taronja.

Laura Gil, en una acció ofensiva
Laura Gil, en una acció ofensiva / València Basket.

El València Basket ha hagut de treballar de valent per a doblegar el Campus Promete. L'equip de Rubén Burgos ha anat de menys a més i la tranquil·litat només ha vingut en l'últim quart. Al remat, 74 per 61 i el València Basket continua amb una trajectòria brillant en la Lliga.

L'equip taronja ha començat patint, amb un 2 a 12 en contra. De fet, fins a l'última possessió d'aquest primer quart, les de Rubén Burgos no han aconseguit posar-se per davant en el marcador, 18-17.

La tònica del partit ha canviat en el segon quart. El València Basket s'ha mostrat més encertat en el tir i així han vingut ja les primeres diferències. Al descans s'ha arribat amb 9 punts per dalt, 40-31.

Unes diferències que s'han mantingut en la segona meitat. El tercer quart ha finalitzat 60 per 48 i, sense confiances, el València Basket ha rematat en l'últim parcial amb el definitiu 74 a 61.