El València Basket torna a l'Eurocup, la competició que més ha guanyat

S'enfrontarà al Promitheas Patras en el primer dels partits europeus de l'any

Imatge de l'última Eurocup guanyada pel València Basket
Imatge de l'última Eurocup que va guanyar el València Basket

El València Basket arranca la temporada europea amb el debut en Eurocup a casa contra el Promitheas Patras grec. Els de Peñarroya, enquadrats en el grup B, intentaran iniciar amb victòria una competició en la qual parteixen com un dels favorits.

De fet, tornen a un torneig que van guanyar l'última vegada que el van disputar, en la temporada 2018-2019 i que els va donar accés a disputar l'Eurolliga.

L'equip taronja és el conjunt que més vegades ha guanyat l'Eurocup, amb un total de quatre. La primera va ser l'any 2003 i fins a la del 2019, la van guanyar també en la temporada 2009-2010 i en la 2013-2014. A més, també ha sigut segon en dues ocasions, la temporada 2011-2012 i la temporada 2016-2017.

El València Basket arriba després de guanyar en l'últim partit de lliga el San Pablo Burgos per 65 a 69 i mirarà de mantindre la ratxa abans de rebre el MoraBanc Andorra en el pròxim partit de lliga. No obstant això, els taronja tenen baixes nombroses i importants com les de Bojan Dubljevic, Mike Tobey, Klemen Prepelic, a les quals es podria sumar també Víctor Claver, que es va haver de retirar de l'últim partit per problemes en un turmell.

També et pot interessar

stats