València Basket-Tenerife: aprofitar l'impuls de l'Eurolliga

Els taronja busquen redreçar el rumb a la Lliga Endesa després de dues derrotes consecutives.

Els taronja celebren la victòria contra el Maccabi
Els taronja celebren la victòria contra el Maccabi / Miguel Ángel Polo (Efe)

El València Basket rep aquest diumenge l'Iberostar Tenerife a la Fonteta amb l'objectiu de redreçar el rumb a la Lliga Endesa, on només ha guanyat quatre partits en nou jornades i on, a més, acumula dues derrotes seguides. L'equip taronja tractarà d'aprofitar el bon moment en l'Eurolliga, on porta tres triomfs consecutius que li han permés segellar el millor inici de la història en aquesta competició.

L'equip de Jaume Ponsarnau està obligat a guanyar els illencs, un equip que només ha perdut un partit en deu jornades, per a no despenjar-se dels llocs que donen accés a la Copa del Rei. Ara mateix, els taronja són onzens i es troben a dues victòries del huité lloc, l'últim que té accés a la competició copera.

L'assignatura pendent serà eixir forts des del primer minut, ja que en els dos últims partits en Lliga, un mal inici de partit els va penalitzar en excés i no els va permetre donar-li la volta al duel. Ponsarnau mantindrà les baixes dels escortes Vanja Marinkovic i Joan Sastre, i del base Quino Colom, que serà el jugador descartat. Enfront hi haurà dos vells coneguts: Txus Vidorreta a la banqueta i l'aler canadenc Aaron Doornekamp.

Els precedents són positius per als valencians, que han guanyat els de Tenerife en els nou partits de Lliga disputats a la Fonteta i només han perdut contra ells en dos dels díhuit duels que han disputat, un a la Copa del Rei i un en l'ACB disputat a terres insulars.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 17:00 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats