El València Basket tanca la plantilla

El club taronja fitxa el francés Louis Labeyrie i renova el nord-americà Will Thomas.

Louis Labeyrie.
Louis Labeyrie.

El València Bàsket tanca la plantilla amb el fitxatge del ala pivot francés Louis Labeyrie i amb la renovació del nord-americà Will Thomas. 

D'una banda, el club ha fet oficial el traspàs de Louis Laberiye, interior francés de 26 anys, que jugarà al València Basket durant les dues pròximes temporades. El jugador ha superat convenientment la revisió mèdica i, per això, el procés de contractació s'ha completat. 

Internacional absolut amb França, Labeyrie procedeix de l'Strasbourg IG, de la lliga francesa, l'equip amb el qual, en la temporada passada, va acumular 12,2 punts per partit, amb un 52% d'encert en triples, 7,2 rebots i 1,3 assistències. El potencial i el seu bon treball no van passar desapercebuts per a l'NBA, on va arribar a jugar amb els Indiana Pacers i els New York Knicks. 

D'altra banda, l'ala pivot nord-americà Will Thomas continuarà jugant en el club taronja fins al 30 de juny del 2019. Complirà així la tercera temporada vestint la camiseta del València Basket, després d'unes negociacions que es van complicar a l'inici. Thomas va ser un jugador important en el joc interior de l'equip campió de lliga i també va continuar oferint bones xifres la temporada passada. Ha acumulat, en l'estada a València, 7 punts de mitjana per partit, 4 rebots i 9 de valoració.

Will Thomas.

En les dues campanyes com a taronja, ha aconseguit dos dels sis títols que adornen les vitrines de l'equip, la Lliga Endesa en la temporada 2016-2017 i la Supercopa Endesa 2017. Will Thomas no s'ha perdut cap encontre en aquests dos cursos i ja suma 139 partits amb la samarreta del València Basket. 

També et pot interessar

stats