El València Basket tanca l'any amb victòria (88-56)

L'equip taronja ha sumat el dotzé triomf en la Lliga i s'afiança en el segon lloc de la classificació

Les jugadores taronja celebren una acció del partit
Les jugadores taronja celebren una acció del partit / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha tancat un inoblidable any 2021, amb els tres primers títols del club, amb una nova victòria en la Lliga Femenina Endesa. L'equip taronja ha guanyat amb comoditat el Tenerife, últim classificat, per 88-56, en la tornada a la Fonteta de María Pina i es manté en el segon lloc de la taula, per darrere del Perfumerías Avenida.

Al València Basket li ha costat entrar en el partit. Semblava que les jugadores taronja encara estaven de vacances i les tinerfenyes els han endossat un 0-10 de parcial. Un temps mort de Rubén Burgos ha despertat l'equip, que ha aconseguit donar-li la volta a la situació i acabar el primer quart per davant (20-16). La millora, sobretot en defensa, ha deixat el duel pràcticament vist per a sentència en el descans, amb un 45-23 favorable a les locals.

La còmoda renda ha permés Rubén Burgos donar descans a les jugadores més carregades i donar minuts a les joves. Queralt Casas, amb 12 punts, 5 rebots i 5 assistències, i Rebecca Allen, amb 17 punts, han sigut les taronja més destacades. Però la màxima encistelladora del partit ha sigut l'extaronja María Pina, amb 19 punts.