El València Basket no pot superar el joc interior del Polkowice i cau per 76-73

Els dos equips han arribat al partit empatats a tres victòries i una derrota

Eurol
El València Basket no pot dominar el joc interior del Polkowice

El València Basket no ha pogut superar el Polkowice polonés en el partit de la cinquena jornada de l'Eurolliga femenina. Un xoc entre dos equips que arribaven empatats amb tres victòries i una derrota que permetia a l'equip guanyador mantindre's en les primeres posicions de la classificació.

Així, l'equip taronja ha anat quasi tot el partit a remolc, amb diferències que han arribat a 18 punts. No obstant això, la gran defensa del València Basket, amb Elena Buenavida com a gran partícip en el tercer quart, ha possibilitat que les forces s'hagen igualat en un marcador que ha arribat a estar empatat a 61 en el segon minut de l'últim quart. De fet, la reacció taronja s'ha fet patent i ha començat a funcionar posant-se inclús per davant quan faltaven quatre minuts.

Però el joc interior del Polkowice és molt potent i ha tornat a carburar fent que jugadores com Mavunga i Spanou se n'anaren a 18 i 17 punts i propiciant la segona derrota del València Basket, que encara ha tingut una última jugada per a empatar el marcador.

També et pot interessar

stats