El València Basket no pot superar el Gernika

El conjunt taronja lluita, però perd davant el tercer classificat de Lliga Dia

Anna Gómez, amb 18 punts, ha sigut la millor de l'equip taronja
Anna Gómez, amb 18 punts, ha sigut la millor de l'equip taronja / Miguel Ángel Polo

Partit de molta intensitat i duresa el que han protagonitzat el València Basket i el Lointek Gernika a la Fonteta. Els primers compassos del partit han estat marcats per la defensa. El València no ha deixat jugar de manera còmoda el conjunt basc, que en els primers 6 minuts del partit només aconseguia anotar un tir lliure.  Així, en el primer quart, la diferència entre els dos equips era de 10 punts a favor de les valencianes (17-7).

Però l’equip basc és un conjunt amb molts recursos. Dietrick decidia portar el pes ofensiu de l'equip i gràcies a la seua anotació (12 punts en 10 minuts) i el poc encert des de l'exterior del València Basket, el Lointek li donava la volta al marcador. A final del segon quart, el Gernika manava de 7 punts.

En la represa, el conjunt entrenat per Rubén Burgos intentava acostar-se en el marcador i, fins i tot, ho aconseguien en el tercer temps (41-40, min. 25) però al Lointek sí que li entraven els triples i l'avantatge tornava en el marcador.

En l'últim moment del partit, les valencianes s'han posat a dos punts, però de nou els tirs des de la línia de tres no entraven i el partit es decantava del costat de l'equip basc per 64 a 70. Amb aquest resultat, el València Basket es queda en la quinta posició en la taula.