El València Basket supera un rival directe

Les de Rubén Burgos guanyen el Guipúscoa amb un contundent 73-59 i es consoliden en el quint lloc.

La Lliga Dia és espectacle i quan les rivals estan al mateix nivell, en la quinta i sexta posició, la rivalitat es viu durant cada minut a la pista. I ho hem tornat a comprovar a la Fonteta. Les taronja s'han enfrontat a un equip, el Guipúscoa, al qual ja havien vençut en la primera volta de tres punts, però que presentava un balanç de quatre victòries foranes en la lliga. En aquesta ocasió la diferència ha sigut de 14 punts que consoliden en la quinta posició de la taula les de Rubén Burgos.

Les locals han estat per davant durant quasi tot el partit. Tan sols en el primer quart, quan han empatat a tres en triples, les visitants han tingut opcions que finalment no han aprofitat. En el segon quart el València ha augmentat la pressió i ha millorat la defensa, tàctica que han aplicat en la segona part amb bon resultat global.

La pivot Meya Tirera ha sigut la màxima anotadora, amb 20 punts, seguida de María Pina, que ha generat 14 punts. També s’ha de destacar l'actuació de Lyndra Weaver i Tamara Abalde, Anna Gómez i la capitana Irena Garí.

Els 2.700 aficionats que han anat a la Fonteta han vist un bon partit i han viscut en directe una victòria importantíssima per al conjunt taronja.