El València Basket suma una nova victòria contra un combatiu Cadí La Seu (61-53)

El club taronja ha anunciat un positiu en la primera plantilla del seu equip femení.

Queralt Casas protegeix el baló davant la pressió de la jugadora rival
Queralt Casas protegeix el baló davant la pressió de la jugadora rival / València Basket.

El València Basket ha guanyat per 61-53 el Cadí La Seu a la Fonteta en un partit que, encara que el resultat no ho reflectisca, ha sigut molt disputat i fins a l’últim quart no ha caigut del costat taronja.

L’equip entrenat per Rubén Burgos ha entrat amb encert al partit, però la reacció de l’equip català, que ha arribat a tindre un avantatge de set punts, ha fet que qualsevol dels dos equips es poguera endur la victòria.

Davant l’absència de Cristina Ouviña, Queralt Casas ha assumit el rol de base i ha liderat l’equip: ha jugat 33 minuts i ha anotat 19 punts. Rebecca Allen, amb els seus triples en l’últim quart, també ha sigut determinant.

Dènou victòries en vint partits. Aquest és el balanç del València Basket en l’actual temporada de la Lliga Femenina Endesa, que, tot i els números, no encapçala la classificació. Perfumerías Avenida, l’únic equip contra el qual l’equip taronja ha perdut, continuarà com a líder invicte de la classificació si dimecres guanya, precisament, el Cadí La Seu.

Positiu en Covid-19

Minuts abans de l’inici del partit, el València Basket ha fet públic un comunicat en què informava de la detecció d’un cas positiu de Covid-19 en la seua plantilla. La jugadora afectada no havia entrenat els dies previs amb el grup per una gastroenteritis i continuarà aïllada fins que tinga una prova negativa.