El València Basket suma una nova victòria en la Lliga (71-59)

L'equip taronja ha guanyat el Saragossa a la Fonteta en un partit en què s'ha lesionat Raquel Carrera

Laura Gil, en una acció del partit
Laura Gil, en una acció del partit / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha aconseguit una nova victòria en la Lliga Femenina Endesa, la huitena en nou jornades, després de guanyar el Saragossa a la Fonteta 71-59.

Tot i que l'equip taronja ha arribat a guanyar de 20 punts (48-28) en l'inici del tercer quart, les visitants s'han arribat a situar a només sis punts (58-52) a sis minuts pel final. Però el triomf no ha perillat en cap moment i l'equip de Rubén Burgos ha guanyat sense massa problemes.

La nota negativa del partit ha sigut la lesió de Raquel Carrera, que s'ha retirat en la primera part i ja no ha tornat a jugar. Encara no es coneix l'abast de la lesió de la pivot gallega.