El València Basket suma el segon triomf seguit en la Lliga

L'equip taronja ha guanyat l'Obradoiro 87-78 i s'afiança en el huité lloc

Radebaugh, en una acció del partit
Radebaugh, en una acció del partit / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha aconseguit la segona victòria seguida en la Lliga ACB en véncer 87-78 l'Obradoiro a la Fonteta. Aquest triomf afiança l'equip taronja en el huité lloc i li permet seguir somiant a tractar d'assolir-ne el seté.

L'equip d'Álex Mumbrú ha començat el duel amb molt d'encert de cara a cistella i això li ha permés portar la iniciativa en els primers minuts. Però un parcial de 0-7 ha situat l'Obradoiro per davant a la fi del primer quart (23-24). La igualtat s'ha mantingut en el segon període, que ha acabat amb un ajustat 46-45 a favor dels taronja.

El València Basket s'ha escapat en el marcador en el tercer quart i ha aconseguit una renda de huit punts (66-58), però l'Obradoiro no s'ha rendit i ha tornat a entrar en el partit gràcies, en bona part, al llançament des del triple. Tot i el patiment final, l'equip taronja ha sumat la setzena victòria de la temporada en la competició domèstica, que l'acosta al play-off pel títol.

Bojan Dubljevic, amb 18 punts i 9 rebots, ha sigut el jugador més destacat de l'equip taronja.