El València Basket suma la novena victòria en l'EuroCup

L'equip taronja ha remuntat onze punts de desavantatge en l'últim quart per a guanyar la Virtus de Bolonya (83-77)

Víctor Claver, en una acció del partit
Víctor Claver, en una acció del partit / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha guanyat la Virtus de Bolonya a la Fonteta per 83-77, en un partit d'alternatives en què l'equip taronja ha hagut de remuntar 11 punts de desavantatge en l'últim quart. Aquest resultat manté els de Peñarroya en el segon lloc del grup B, amb nou triomfs i quatre derrotes.

El València Basket ha completat un gran primer període, amb bons percentatges de tir, que li ha permés agafar la primera renda important del partit (24-17). Aquests bons minuts de joc han estat arredonits per la tornada de Víctor Claver quatre mesos després, que ha col·laborat amb cinc punts. Els italians han reaccionat en el segon quart augmentant la duresa defensiva, i això els ha permés anar-se'n al descans només dos punts per davall en el marcador (40-38).

En la represa, l'equip taronja ha eixit amb la inèrcia negativa dels últims minuts de la primera part i la Virtus de Bolonya ha començat a escapar-se en el marcador (44-51). Els italians, amb més intensitat defensiva, han aconseguit arribar a l'últim quart amb un avantatge d'11 punts (52-63). Però en un tres i no res, l'equip de Peñarroya ha tornat a igualar el partit (66-67), amb sis minuts encara per davant. De la mà d'un inspirat Prepelic, autor de 19 punts, el València Basket ha culminat la remuntada i no ha permés als italians tornar a acostar-se. Amb la plantilla ja al complet, diumenge espera el Breogán de Lugo i la setmana que ve, la Copa del Rei de Granada.