El València Basket sondeja el mercat per a cobrir la baixa de Rebecca Allen

L'australiana encara no està recuperada i estarà un temps més de baixa

Les jugadores del València Basket durant un partit a la Fonteta
Les jugadores del València Basket durant un partit a la Fonteta

El València Basket ha decidit aprofitar aquest mercat d'hivern per a reforçar l'equip de cara a la segona part de la temporada i, per tal de cobrir la baixa de Rebecca Allen, lesionada des de l'estiu i que encara no s'ha pogut recuperar del que en principi era un trencament de costella, però que després va desenvolupar en un pneumotòrax.

Segons ha pogut saber À Punt Mèdia, el club estudia solucions per a trobar un recanvi de garanties que complete l'equip i li permeta lluitar per tal de mantindre's en les posicions altes de la classificació i per a poder accedir a la segona ronda de l'Eurolliga, en què actualment ocupa la quarta plaça del grup, mínim necessari per a aconseguir l'objectiu.

Eleanna Christinaki no renova amb el València Basket

En el capítol d'eixides, l'alera grega Eleanna Christinaki causarà baixa en el club taronja l'1 de gener, després de véncer-li el contracte l'últim dia del 2022, i ja que el València Basket ha decidit no allargar-li'l.

Christinaki va arribar a l'equip a principis d'octubre d'aquest 2022, contracte que es va prolongar fins al desembre, al cap d'un mes d'arribar. No obstant això, no ha pogut arribar a les expectatives que es tenien d'ella i el club ha decidit no renovar-li.

També et pot interessar

stats