El València Basket serà cap de sèrie en la Copa

La victòria a Tenerife (78-80) assegura a l'equip taronja evitar el Reial Madrid i el Barça en els quarts de final

Els jugadors taronja celebren el triomf
Els jugadors taronja celebren el triomf / Ramón de la Rocha (Efe)

El València Basket serà cap de sèrie en el sorteig de la Copa del Rei que tindrà lloc aquest dilluns. L'equip taronja ha vençut el Tenerife 78-80 i s'assegura així evitar el Reial Madrid i el Barça en els quarts de final de la competició que es jugarà a Granada entre el 17 i el 20 de febrer.

El Tenerife, que es jugava el bitllet per a la Copa, ha eixit amb més força al duel i ha gaudit del primer avantatge important gràcies a l'encert des del tir exterior (17-10), amb cinc triples de huit intents. Un temps mort de Joan Peñarroya ha fet reaccionar els seus, que han acabat el primer període només dos punts per davall (21-19). En el segon quart, el València Basket ha imposat el seu joc interior, amb Rivero i Tobey molt encertats, i ha aconseguit anar-se'n als vestidors per davant (38-44).

En la represa, l'encert des del triple ha tornat a posar per davant el Tenerife (55-50), però Dimitrijevic i Prepelic han evitat que l'avantatge fora més gran a la fi del tercer període (64-62). Un parcial de 0-7 ja en l'últim quart ha posat per davant novament els de Peñarroya (66-69), fins que Huertas, amb tres cistelles consecutives, ha capgirat novament el marcador (74-69). Dubljevic, amb dos tirs lliures, ha posat per davant els valencians (78-80) a pocs segons per al final, i Huertas ha fallat un triple que hauria donat el triomf als locals.

Jasiel Rivero, amb vint punts, ha liderat la victòria taronja contra els insulars, que han tingut Marcelinho Huertas com el seu millor jugador, amb 25 punts i cinc assistències.

També et pot interessar

stats