El València Basket, en semifinals de la Copa de la Reina

El València Basket continua viu en la Copa de la Reina, després de superar el Ciudad de La Laguna Tenerife en quarts de final, i en semifinals s'enfrontarà al Girona.

Anna Gómez
Anna Gómez / M. A. Polo
06 de març 2020 - 22:23

Amb un últim quart perfecte, el València Basket s'ha classificat per a jugar les semifinals de la Copa de la Reina. Ha superat el Ciudad de La Laguna Tenerife per 69 a 54, i ara espera el Girona.

Els dos primers quarts han sigut molt irregulars per part dels dos equips, però era el València Basket el que sempre dominava en el marcador amb diferències mínimes. A l'equador del partit han arribat amb 26 a 21 a favor de les taronja.

Cinc punts de diferència que anaven a evaporar-se ràpidament en un tercer quart desastrós per als interessos del València Basket. Les canàries han capgirat la situació i, quan faltaven poc més de cinc minuts, ha vingut la igualada a 37. Des d'aquest moment, l'equip canari ha dominat i el tercer quart ha acabat a favor seu, amb un 43 per 47.

Era un moment crític i el partit entrava en l'últim quart. Amb una defensa més contundent, velocitat en atac i efectivitat en el tir, el València Basket s'ha autoconvençut que podia guanyar. Cinc punts seguits de Tirera i un triple d'Adams han posat a favor l'eliminatòria. Quan faltaven dos minuts per al final, el València Basket guanyava de 10 punts, 64-54. La victòria no podia escapar-se, i no ho ha fet. El València Basket, amb 69-54 definitiu, estava en semifinals de la Copa de la Reina. Dissabte, a les 16:30 hores, espera el Girona amb el somni de jugar la final com a objectiu.