El València Basket s'exhibeix a la Fonteta i supera el centenar de punts

Ha guanyat el conjunt gallec del Durán Maquinaria Ensino per un contundent 102 a 41

Laia Lamana i Leti Romero en una acció del partit

Exhibició del València Basket a la Fonteta contra el Durán Maquinaria Ensino de Lugo. Poc ha pogut fer el conjunt gallec davant del conjunt taronja, que ha fregat la perfecció després de guanyar per un contundent 102 a 41.

L'afició ha disfrutat amb el joc coral de les de Rubén Burgos, que han sigut superiors en tot moment del partit, però, especialment en el segon quart, amb un parcial de més 22 i que les ha situat al descans amb 33 punts d'avantatge.

Ja en la segona part, el monòleg del València Basket ha ampliat la distància fins als 61 punts per a un partit en què han superat la centena i que ha tingut fins a sis jugadores amb una anotació igual o superior als 10 punts.

Per part de l'Ensino, la millor ha sigut l'exvalencianista Laia Lamana, que tornava a la Fonteta, aquesta vegada com a visitant.

Un altre dels al·licients del partit ha sigut l'acte previ en què s'ha penjat del sostre el nou trofeu, la Supercopa Femenina aconseguida fa uns dies per l'equip de Rubén Burgos.