El València Basket s'examina en l'Eurolliga

Dos dels candidats a entrar en el Top-8 mesuren les forces a partir de les 9 de la nit en un duel que els oferirem en directe en la ràdio d'À Punt.

El València Basket s'examina en l'Eurolliga
El València Basket s'examina en l'Eurolliga

La Fonteta acull el duel més atractiu de la tercera jornada de l'Eurolliga. Cara a cara dos equips amb grans plantilles però que encara no han trobat el millor joc aquesta temporada. El València Basket ha firmat un inici seriós en Europa amb dues victòries en dos partits, però les males sensacions oferides en la lliga ACB ha minvat la confiança del hòmens de Ponsarnau. Per la seua banda, el Barça arriba després d'encaixar la primera derrota de la temporada en la pista del Zenit de Sant Petersburg.

Per a aquest enfrontament, els taronja recuperen el serbi Marinkovic, que podria debutar aquesta temporada després de superar una lumbàlgia. L'única baixa és la de l'escorta Joan Sastre. Entre els blaugrana, la gran novetat és Kyle Kuric, que torna després d'una operació on se li va implantar una nova pròtesi al crani.

Com no podria ser d'una altra manera, la Covid-19 també marcarà el duel. El Barça recupera el seu entrenador, Jasikevicius, després de 10 dies aïllat, mentre que no podrà disposar d'un jugador de la primera plantilla. El club no ha volgut fer oficial el nom del jugador que es va contagiar a Rússia. Per la seua part, el València Bàsquet ja sap que dijous no jugarà contra el Zenit de San Petersburg, ja que , l'equip rus no ha viatjat perquè té la major part del seu planter i el cos tècnic contagiat. Ara un jutge decidirà si es posa una nova data per disputar el partit o si l'equip rus es sancionat i perd el partit per 20 a 0.

També et pot interessar

stats