El València Basket s'estrenarà en Copa contra el líder de l'ACB

El conjunt taronja ha quedat emparellat amb el Barcelona en els quarts de final de la Copa del Rei que es disputarà a Madrid del 14 al 17 de febrer.

El València Basket s\'estrenarà en Copa contra el líder de l\'ACB
El València Basket s'estrenarà en Copa contra el líder de l'ACB

El València Basket jugarà contra el Barcelona el partit de quarts de final de la Copa del Rei que es disputarà a Madrid del 14 a 17 de febrer. El conjunt taronja debutarà dijous 14 de febrer a les 21:30 hores. Si el València passa a semifinals, el seu rival eixirà del duel entre l'Iberostar Tenerife i l'Unicaja de Màlaga, i el partit es jugaria dissabte 16 de febrer a les 19:00 h.

La resta dels emparellaments són Reial Madrid-Movistar Estudiantes, i Kirolbet Baskonia-Divina Seguros Joventut.

Si es classifica, el València Basket haurà de jugar, possiblement, contra un dels rivals més complicats d’aquesta temporada. El conjunt blaugrana, entrenat per Pesic, és un dels conjunts més forts, que ha superat ja la irregularitat de la campanya passada. El tècnic balcànic ha aconseguit que el Barcelona mane en la Lliga ACB i competisca en l’Eurolliga. El conjunt taronja té ara el repte de mantindre l’ascens que ha mostrat en les últimes jornades i de guanyar un dels equips grans del bàsquet espanyol.

A més, Ponsarnau confia en la recuperació total dels lesionats, que permetrà el València Basket ser més fort en defensa i més coral en atac. L'aportació de Diot en la posició de base li dona màgia al lideratge de Van Rossom, i també la frescor de Vives. Encara que en els enfrontaments en la competició del ko la defensa serà el factor clau, amb Will Thomas i Dubljevic, que brindaran oportunitats als jugadors exteriors.

El bon joc mostrat en l'última jornada a Lugo obri les esperances d'un equip guanyador que ha disputat cinc finals de la Copa del Rei, un títol que va conquistar en la temporada 1997-1998.

També et pot interessar

stats