El València Basket s'estrena a la lliga amb victòria (64-52)

Les jugadores taronja s'han refet de la derrota a la Supercopa contra el mateix rival ara fa una setmana.

El València Basket s'ha estrenat amb victòria en la Lliga Femenina Endesa contra el Lointek Gernika, equip amb què van perdre en la Supercopa dissabte passat. Les jugadores de Rubén Burgos han guanyat amb un resultat de 64-52 en un partit en què les valencianes començaren perdent al primer quart per 13-15. Queralt Casas ha destacat repartint assistències i, a més, ha estrenat el caseller per a l'equip taronja en la primera jornada de lliga.

Però en el segon quart, un parcial de 9-0 per al València Basket li ha pegat la volta al partit amb una Laura Gil imparable dins de la zona i amb una gran connexió amb Cristina Ouviña. Amb aquesta espectacular reacció, amb un gran domini sota la cistella i al rebot, s'ha aplegat a la mitja part amb un parcial de 31 a 26.

Al trio Gil, Ouviña i Casas, se li ha sumat una defensa molt sòlida i l'efectivitat de Rebbeca Allen amb els triples. Així, s'ha arribat al final del tercer quart amb un parcial de 49- 39. Aquests deu punts de diferència han sigut definitius i les basques no han aconseguit remuntar el marcador.