El València Basket s'estrena en l'Eurolliga a la Fonteta amb públic

L'equip taronja rep l'Asvel Villeurbanne, a qui va guanyar fa dues setmanes en un torneig de pretemporada.

L'aler del València Basket, Nikola Kalinić, en una jugada amb l'extaronja Antoine Diot durant l'amistós disputat a la Fonteta
L'aler del València Basket, Nikola Kalinić, en una jugada amb l'extaronja Antoine Diot durant l'amistós disputat a la Fonteta / @valenciabasket

El València Basket s'estrena aquest dijous en l'Eurolliga contra l'Asvel Villeurbanne a la Fonteta i, a diferència de l'ACB, sí que es permet la presència de públic, encara que amb un aforament reduït a 400 espectadors. Serà el primer partit oficial amb afició a les graderies des que es va declarar la pandèmia fa set mesos.

L'equip dirigit per Jaume Ponsarnau té l'objectiu d'acabar entre els huit primers la fase regular i per davant de l'Alba Berlín per a poder repetir en la pròxima edició del torneig. La temporada passada la competició es va haver de suspendre pel coronavirus i l'organització va decidir mantindre els díhuit equips que hi van participar.

Els conjunts valencià i francés es van enfrontar fa dues setmanes en l'últim partit de pretemporada dels taronja a la Fonteta. Va ser una victòria local per 77-66, un triomf que els van convertir en guanyadors d'un torneig organitzat per l'Eurolliga.

Ponsarnau tampoc no podrà comptar en aquest xoc amb l'escorta serbi Vanja Marinkovic i, previsiblement, el descart tècnic serà el base andorrà Quino Colom, amb qui no compta. A més, serà un nou retrobament amb l'extaronja Antoine Diot, ara en l'equip entrenat per TJ Parker, germà de l'exestrela de l'NBA i president de l'Asvel Tony Parker.

Recordeu que podeu seguir la retransmissió del partit en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a partir de les 21:00 h, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats