El València Basket s'afona en l'Eurolliga (118-88)

El Fenerbahçe l'ha derrotat amb una pluja de triples –24–, rècord de l'Eurolliga

El jugador del València Basket Justin Anderson, defensat per Nick Calathes, del Fenerbahçe / Agència Efe

El València Basket visitava la pista més difícil de l'Eurolliga i ha eixit escaldat. El Fenerbahçe ha passat per damunt de l'equip valencià després d'anotar 24 triples, que suposen el rècord absolut de tota la competició.

El València Basket ha firmat a Istanbul el pitjor partit de tota la temporada. I n'han jugat de roïns, però aquesta vesprada han vist com el Fenerbahçe els humiliava. 118 a 88, trenta punts de diferència i un autèntic festival dels triples dels turcs. 24 cistelles de tres punts, moltes sense cap classe d'oposició.

La defensa de l'equip entrenat per Àlex Mumbrú no ha existit. En atac s'han repetit i s'han multiplicat els mals habituals de tota la temporada. Poc encert exterior i massa joc individual.

La segona part pràcticament ha sobrat després que el Fenerbahçe ha arribat al descans amb vint punts d'avantatge. Wilbekin, Hayes-David i Dorsey s'ha posat les botes davant de la deixadesa dels valencians.

S'agreuja la crisi en la màxima competició continental. Una victòria en els últims sis partits i moltes coses per a millorar. Queden cinc jornades per a tancar la lliga regular i el futur no pinta bé per al València Basket.