El València Basket s'assegura, almenys, el segon lloc

L'equip taronja ha derrotat 79-66 el Ferrol en l'últim partit de la fase regular de la Lliga a la Fonteta

Zeta i Ouviña celebren una acció
Zeta i Ouviña celebren una acció / València Basket

El València Basket acabarà la fase regular de la Lliga Femenina Endesa com a mínim en segon lloc. L'equip taronja ha derrotat 79-66 el Ferrol en l'últim partit a la Fonteta abans dels play-offs, i deixa el Saragossa sense opcions de superar-lo en la classificació.

Les jugadores de Rubén Burgos han eixit molt concentrades i amb molt d'encert de cara a la cistella. De fet, han anotat 32 punts en el primer quart. Tot i això, les gallegues no han abaixat la guàrdia i han aconseguit reduir distàncies abans del descans (46-37).

En la represa, el Ferrol ha reduït l'avantatge local a només set punts amb una cistella de la jugadora d'Onil Ángela Mataix (54-47). Però un parcial de 8-0 ha tornat a distanciar les taronja en el marcador, que ja no han patit per a sentenciar el triomf.

La segona plaça ja està assegurada, tot i que la primera encara és possible. Això sí, el Perfumerías Avenida hauria de perdre els dos partits que li queden i les valencianes haurien de guanyar l'últim.