El València Basket s'aferra a l'Eurolliga (61-71)

L'equip taronja s’han imposat per 61-71 en la pista del Sepsi romanés i continuen vives en la màxima competició continental

Queralt Casas ha sigut la màxima anotadora del partit amb 21 punts
Queralt Casas ha sigut la màxima anotadora del partit amb 21 punts / València Basket

El València Basket ha trencat la resistència del Sepsi des del primer quart. Molt posades en defensa, les taronja han trobat també fluïdesa en atac. Gràcies, sobretot, al partidàs de la capitana Queralt Casas que ha convertit 21 punts.

En el tercer quart, la diferència ha arribat als 28 punts (37-59). A partir d'aquest moment, la relaxació ha aparegut, encara que les locals no han pogut més que maquillar el marcador final.

No ha fet falta la millor versió de la debutant, Alina Iagupova. La ucraïnesa ha volgut mostrar la seua millor versió, però s'ha quedat en només cinc punts. Temps hi haurà perquè Iagupova demostre la seua grandíssima qualitat.

Amb la victòria, el València continua quint del grup A, però s'acosta a les posicions que donen accés als quarts de final. Queden tres autèntiques finals, totes tres es jugaran en la Fonteta i contra rivals directes. I com no podia ser d'altra manera, la televisió d'À Punt els oferirà tots els partits en directe.