El València Basket s'aferra als quarts de l'Eurolliga (85-56)

Les taronja passen per damunt del Casademont Saragossa i mantenen vives les opcions de passar a quarts

Millor partit d'Alina Iagupova com a taronja: 19 punts i 4 rebots
Millor partit d'Alina Iagupova com a taronja: 19 punts i 4 rebots / València Basket

Gran partit del València Basket, especialment en atac, amb un gran 67% en tirs de tres amb 8/12 encertats. El Casademont Saragossa ha intentat aguantar el marcador, però només ho ha pogut fer fins a la fi del primer quart, que ha acabat 25-21.

L'inici del segon ha sigut un vendaval de triples taronja, quatre consecutius, que han estirat el marcador fins al +12. Tot i que les aragoneses intentaven sumar des del treball i els tirs lliures, la tornada a pista de Iagupova ha espentat el València Basket fins al +20 al descans (52-32).

Després del descans, les de Rubén Burgos no han soltat l'accelerador i han tancat el tercer període guanyant per més de 30 punts (76-43). En l'últim quart, des de la banqueta taronja s'han gestionat esforços i minuts d'algunes jugadores amb el partit totalment decantat.

Quatre jugadores del València Basket han arribat als 10 punts, Leticia Romero (10p) i Merrit Hempe (10p); al costat d'una Alba Torrens perfecta —amb 25 de valoració (12p, 5as, 4reb)—, que no ha errat cap tir, i la màxima anotadora Alina Iagupova (19p, 4as).

Ara, si volen estar en quarts de final, les valencianes necessiten guanyar els dos partits que els resten, un contra l'Squio per més de 5 punts, i també que les italianes perden la setmana que ve contra el Saragossa.