El València Basket s'acomiada de l'Eurolliga amb una derrota

L'equip taronja ha perdut 79-66 contra el Partizan i acaba en 13a posició

Claver, en una acció del partit
Claver, en una acció del partit / Twitter: @PartizanBC

El València Basket ha dit adeu a l'Eurolliga amb una derrota a Belgrad contra el Partizan (79-66). Xavi Albert ha donat descans a molts jugadors clau pensant en la Lliga ACB i l'equip taronja acaba la temporada en la màxima competició continental en 13é lloc.

Els valencians han començat el duel adormits, però s'han despertat amb l'entrada de Jared Harper a la pista, que ha liderat un parcial de 0-8. De fet, els taronja han acabat el primer quart per davant en el marcador (15-21). Els serbis s'han despertat en el segon període (35-29), però l'equip de Xavi Albert ha aconseguit anar-se'n al descans per davant (35-37).

En la represa, el Partizan ha portat clarament la iniciativa i no ha donat opció al València Basket d'acomiadar-se de l'Eurolliga amb una victòria. La nota positiva ha sigut el debut de Sergio de Larrera, que ha deixat bones sensacions en els minuts que ha jugat.

La fase regular de la màxima competició continental acaba amb els taronja en 13a posició, i amb la incògnita de si la temporada que ve la tornaran a jugar.