El València Basket s'abona a les remuntades èpiques (100-84)

Pradilla, amb 21 punts, i Prepelic, amb 19, han sigut els màxims anotadors de l'equip taronja contra el Bilbao

Bojan Dubjevic ha fet un doble-doble amb 16 punts i deu rebots
Bojan Dubjevic ha fet un doble-doble amb 16 punts i 10 rebots / València Basket

Una altra vegada. De nou amb 21 punts de desavantatge, com fa només deu dies a Bolonya, el València Basket ha remuntat contra el Bilbao Basket per a sumar el seté partit de la temporada, el segon a la Fonteta.

L'equip de Joan Peñarroya ha sobreviscut a un nou pèssim inici de partit que s'ha allargat fins al descans i ha firmat una brillant reacció en els dos últims quarts per a acabar per atropellar el de Mumbrú que, després de completar una primera part quasi perfecta, no ha pogut contindre als locals en la segona.

S'havia proposat el València després del seu sofriment europeu no donar ales al seu rival en l'arrancada de duel i ha estat molt lluny d'aconseguir-ho, ja que només Jaime Pradilla, assistit en la pintura pels seus companys, ha igualat la tensio competitiva del Bilbao.

El pas pel vestuari ha canviat al València: ha trobat en l'agressivitat defensiva per a ficar-se el partit i durant el tercer quart ha anat retallant distàncies en el marcador fins que un triple de Prepelic, en l'inici de l'últim quart, ha completat la remuntada. Els últims minuts, amb un equip basc que havia llançat la tovallola, els de la Fonteta han arribat al centenar de punts.