El València Basket aconsegueix contra el Reyer Venècia la quarta victòria en l'EuroCup (67-81)

Destacada actuació de Tobey, amb 16 punts, en la tornada dos mesos i mig després de la lesió

Mike Tobey torna a la pista després de la seua lesió anotant 16 punts
Mike Tobey torna a la pista després de la lesió anotant 16 punts
07 de desembre 2021 - 23:55

El València Basket ha aconseguit la seua quarta victòria en l'EuroCup imposant-se a la pista del Reyer Venècia per 67-81. Els valencians han sigut superiors durant tot el partit, amb el seu joc coral, el bon treball en defensa, el domini en el rebot i una destacada direcció de Martin Hermannsson, que ha suplit la baixa del base belga Van Rossom per covid. El duel al Palasport Taliercio ha sigut el de la tornada del pivot Mike Tobey a les pistes, dos mesos i mig després de la lesió al pubis. S'ha convertit en un dels líders del partit i el segon màxim anotador taronja, amb 16 punts, sols per davall de Prepelic.

El València Basket ha fet una arrancada molt bona de partit, amb Mike Tobey que ha anotat els set primers punts del partit i els taronja que han aconseguit un parcial de 0-12 als dos minuts i mig de duel. L'equip local ha pogut entrar en el partit en els últims tres minuts de quart, amb el treball de Bramos i Stone. Un triple de Prepelic i una cistella de Labeyrie mantenien estable l'avantatge taronja per tancar aquest temps inicial amb un 16-27. En el segon temps, el València Basket ha incrementat l'avantatge, per aconseguir la màxim renda fins a aquest moment de partit, de 16 punts a cinc minuts del descans. Ara bé, la defensa del Reyer ha pujat d'intensitat i ha provocat errades en l'equip taronja, fet que ha permés a l'equip local retallar distàncies, per arribar al descans amb un 32-42.

A la represa, Mike Tobey tornava a agafar protagonisme en l'equip taronja, amb huit punts consecutius, per aconseguir incrementar la renda, fins a 17 punts. El Reyer es tornava a acostar, amb Brooks i Echodas que lideraven, buscant entrar en l’últim quart amb opcions. Un tir lliure de Labeyrie i una cistella de Dubljevic després del segon llançament han deixat el marcador amb 47-62 a deu minuts del final. En l'últim quart, el València Basket ha seguit dominant en el joc aeri i la maquinària de triples de Prepelic ha posat els taronja en més 20 punts, 50-70. Fins ara, cap equip de l'EuroCup havia fet més de 70 punts a la pista del Reyer Venècia. A pesar de la resposta de Sanders en l'equip local, els valencians han pogut mantindre l'avantatge, per tancar el duel amb un 67-81.