El València Basket es retroba amb el triomf

L'equip taronja ha guanyat per 57-68 l'Ensino Lugo i trenca la ratxa de dues derrotes seguides

Marie Gülich, en una acció defensiva
Marie Gülich, en una acció defensiva / Twitter: @EnsinoLugoCB

El València Basket ha recuperat el somriure després de dues derrotes seguides, una en la Lliga i una altra en l'Eurolliga. L'equip taronja ha vençut per 57-68 l'Ensino Lugo en la sisena jornada de la competició domèstica, en un partit en què Queralt Casas s'ha convertit en la màxima anotadora de la història del club. El domini del rebot i una gran defensa sobre Blanca Millán, la millor jugadora nacional en el que va de temporada, han sigut les claus del triomf. 

Les jugadores de Rubén Burgos no han volgut deixar lloc a la sorpresa i han eixit molt concentrades des del xiulit inicial. El València Basket ha anat sempre per davant en el marcador i ha aconseguit una renda de deu punts en el segon període, però un parcial de 5-0 just abans del descans ha ajustat el marcador (32-37).

En la represa, el València Basket ha anat ampliant la renda poc a poc, amb una actuació destacada de Queralt Casas, màxima encistelladora del partit, amb vint punts, i també molt destacada en defensa, i Lauren Cox, autora de 17 punts. La catalana s'ha convertit, a més, en la màxima anotadora de la història del club, en superar, amb 1.228 punts, els 1.217 de Meiya Tirera.

Amb aquest triomf, les de Rubén Burgos se situen amb tres victòries i tres derrotes en la Lliga Femenina Endesa. La nota negativa del partit ha sigut la possible lesió de Leti Romero en l'última acció del partit.

També et pot interessar

stats