El València Basket retalla el pressupost en més de tres milions

No classificar-se per a l'Eurolliga suposa una rebaixa del 13%, en passar de 25,1 a 21,8 de la temporada que ve

Exterior de la Fonteta
Exterior del pavelló Font de Sant Lluís / València Basket

El València Basket ha aprovat el pressupost per a la pròxima temporada, que serà més de tres milions d'euros inferior a l'actual. El fet de no classificar-se per a la present edició de l'Eurolliga suposa una reducció de vora el 13%, en passar de 25,1 milions a 21,8 de la temporada que ve.

El club taronja ha fet aquest dimecres la junta general ordinària d'accionistes, amb la representació del 71,76% de l'accionariat, i en què s'ha aprovat una despesa total per a la passada campanya de 25,1 milions, davant dels 24,87 pressupostats en la junta anterior.

El València Basket ja va explicar que no jugar l'Eurolliga ajustaria el pressupost. Així, s'ha passat de catorze a dotze fitxes professionals en l'equip masculí i de dotze a onze en el sènior femení, que tampoc no disputa la màxima competició europea.

L'entitat ha comunicat que el pressupost de la temporada actual es compensarà principalment amb l'aportació dels mecenes i màxims accionistes Juan Roig i Hortensia Herrero, que fregarà els quinze milions, i que es complementarà amb “els ingressos generats a través dels patrocinadors, taquilles i publicitat, entre altres conceptes”.

El repartiment que es fa entre el sènior femení i el masculí mantindrà els percentatges d'altres campanyes.

També et pot interessar

stats