El València Basket recupera el somriure

L'equip taronja es refà de la derrota en l'Eurolliga amb la segona victòria en la Lliga Femenina Endesa (54-77)

Alba Torrens, en una acció del partit
Alba Torrens, en una acció del partit / Twitter: @cbislascanarias

El Gran Canària Arena s'ha convertit en un pavelló talismà per al València Basket. Sis dies després de guanyar la Supercopa d'Espanya en aquest escenari, l'equip taronja s'ha refet de la derrota en l'estrena en l'Eurolliga amb una victòria còmoda contra el Gran Canària (54-77).

L'equip local ha plantat cara en el primer quart i fins i tot s'ha arribat a posar per davant, però a poc a poc les jugadores de Rubén Burgos han anat imposant la seua superioritat (15-19). La defensa taronja i l'encert ofensiu d'Alba Torrens han deixat el partit molt ben encarrilat en el descans (28-42). El València Basket no ha afluixat en la represa i la renda no ha parat de créixer fins al 54-77 final.

L'única nota negativa del dia ha sigut la lesió d'Elena Buenavida, que ha hagut d'abandonar la pista per una lesió al turmell. El València Basket es manté líder de la Lliga Femenina Endesa després de sumar dos triomfs en les dues primeres jornades.