El València Basket i Rebecca Allen separen els seus camins

El club taronja i la jugadora australiana han arribat a un acord per a rescindir el contracte que els unia fins al final d'aquesta temporada

Rebecac Allen, en un partit de la temporada passada
Rebecac Allen, en un partit de la temporada passada / Miguel Ángel Polo

Rebecca Allen no jugarà aquesta temporada en el València Basket. El club taronja i la jugadora australiana, que continua recuperant-se al seu país de la lesió que va patir en el Mundial, han arribat a un acord per a rescindir el contracte que els unia fins a aquest estiu, segons ha pogut saber À Punt Mèdia.

Allen es va fracturar dues costelles en el Mundial que es va disputar al seu país a final de setembre, cosa que li ha impedit jugar a bàsquet des de llavors. La seua intenció ara és acabar de recuperar-se per a poder afrontar la temporada de la WNBA amb garanties en el seu nou equip, el Connecticut Sun.

Tot i que el València Basket i Allen separen ara els seus camins, no es descarta que l'australiana puga tornar a vestir la camiseta taronja en un futur. El club treballa des de fa setmanes per a buscar una jugadora que suplisca la baixa de l'australiana.

També et pot interessar

stats