El València Basket queda enquadrat en el grup B de l’Eurocup

L’equip taronja s’enfrontarà en la primera fase al Gran Canària, Buducnost Podgorica, Olimpija Liubliana, Promitheas Patres, Virtus de Bolonya, Bourg, Ulm, Bursaspor i Reyer Venècia

Sorteig de l'Eurocup
Sorteig de l'Eurocup / Twitter: @EuroCup

El València Basket ja coneix els nou equips amb què haurà de competir la temporada que ve en la primera fase de l’Eurocup, la segona màxima competició continental. El sorteig ha deparat que el club taronja quede enquadrat en el grup B, juntament amb el Gran Canària, Buducnost Podgorica, Olimpija Liubliana, Promitheas Patres, Virtus de Bolonya, Bourg, Ulm, Bursaspor i Reyer Venècia.

L'equip de Joan Peñarroya ha evitat un dels grans favorits, el Partizan de Belgrad, però se les veurà amb el Virtus de Bolonya, que entrena l'actual seleccionador espanyol Sergio Scariolo. El València Basket es trobarà amb dos vells coneguts: John Shurna (jugador del Gran Canària) i Luis Casimiro (entrenador del Promitheas Patres). A més, jugarà contra l'equip del qual va fitxar Bojan Dubljevic, el Buducnost Podgorica.

El València Basket debutarà en la competició el dimecres 20 d'octubre a les 20:30 h contra el Promitheas Patres grec a la Fonteta, i set dies després, jugarà contra el Buducnost de Podgorica en terres montenegrines a les 19:00 h. L’equip taronja disputarà dotze dels díhuit partits en dimecres i els sis restants, en dimarts. Pots consultar els horaris de tots els partits de la fase regular ací

Calendari de la competició
Calendari de la competició / Eurocup

El grup A estarà format pel Joventut de Badalona, l'Andorra, el Boulogne Metropolitans, el Lokomotiv, el Partizan de Belgrad, el Dolomiti Energia Trento, l’Hamburg Towers, l’Slask Berslavia, el Turk Telekom Ankara i el Lietkabelis Panevezys.

L'Eurocup estrena un nou format en aquesta edició i els huit primers equips de cada grup passaran a la següent ronda després que tots juguen dues vegades entre ells. A partir d’aleshores hi haurà eliminatòries a partit únic, començant pels huitens de final. El factor pista es decidirà segons la classificació prèvia en la primera fase regular de grups. Els dos finalistes del torneig aconseguiran el bitllet per a la pròxima temporada de l'Eurolliga.

També et pot interessar

stats