València Basket, més a prop de la Copa després de derrotar l'Estudiantes (79-63)

El València Basket es col·loca cinqué en la classificació i es posiciona com a ferm candidat per a disputar el torneig del KO.

Jordan Loyd, amb 13 punts, ha sigut el màxim anotador del València Basket.
Jordan Loyd, amb 13 punts, ha sigut el màxim anotador del València Basket. / M. A. Polo

La victòria del València Basket contra l’Estudiantes (79-63) deixa l’equip valencià cinqué en la classificació de la lliga. I amb el conjunt taronja, ja en són set els equips que sumen set victòries en la taula, així que la lluita per un lloc en la Copa del Rei de Màlaga serà ferotge.

L’Estudiantes ha començat el partit marcant el ritme i el València Basket només es mantenia viu gràcies a l’aportació puntual de determinats jugadors. Jordan Loyd, primer, i després Alberto Abalde treien el talent que tenen perquè l’encontre no se li anara al València de les mans (min. 20, 31-32).

Últim quart definitiu

Set punts quasi consecutius de Vanja Marinkovic després de la represa li donaren al València un avantatge en el marcador. A la ratxa anotadora del serbi es va afegir també Quino Colom i l’equip taronja va traure un avantatge de fins a 10 punts en el marcador.

Però l’Estudiantes no volia sumar una nova derrota. Arteaga, Scrubb i Kadji començaren a funcionar i l’equip madrileny es va acostar en el marcador. El físic de Ndour en el rebot i un parell d’accions a contracolp posaren fi a les aspiracions estudiantils. El València es va imposar per 79 a 63 i les aspiracions a jugar la Copa del Rei continuen intactes.

També et pot interessar

stats