El València Basket presenta un abonament combinat per als equips masculí i femení

Des de 125 euros es podran veure els partits que es disputen a la Fonteta.

Jaume Ponsarnau, Antoine Diot, Paco Rafa, Irene Garí i Rubén Burgos en la presentació de la campanya
Jaume Ponsarnau, Antoine Diot, Paco Rafa, Irene Garí i Rubén Burgos en la presentació de la campanya

El club taronja ha fet una clara aposta pel basket femení. Per primera vegada, l'abonament únic serà un passe combinat per a poder assistir a tots els partits que es jugaran a la Fonteta, tant de l'equip masculí com del femení. I és que la pròxima temporada el València Basket tindrà els dos equips en la màxima categoria de la competició nacional. 

Una actitud d'igualtat que és pionera i que es reflecteix també en el cartell de la campanya, on Fernando San Emeterio i Irene Garí són els protagonistes. El València Basket situa al mateix nivell la imatge dels jugadors i de les jugadores, una posició que Garí ha volgut destacar en la presentació de la campanya a L'Alqueria: "Desde el principio nos dimos cuenta de que el club apostaba por el femenino, que nos tratan con igualdad y lo agradecemos muchísimo". Pel que fa als reptes d'una Lliga Dia en la qual debuten, les jugadores són ambicioses: "Vamos a ser ambiciosas, me gustaría mucho participar en la Copa de la Reina, y si fuera en Valencia y con un gran ambiente, mucho mejor".

Des de 125 euros per abonament combinat

Els preus s'han incrementat un 8,7 %. Des de 125 euros, els abonats podran disfrutar dels, com a mínim, 40 partits que es jugaran a la Fonteta. És a dir, 3 euros per partit de la Lliga Endesa, Eurocup, PlayOff, Presentació i Lliga Femenina. Hi ha també la possibilitat d'un abonament exclusiu per a l'equip de les xiques que va des dels 30 fins els 150 euros.

Es manté l'abonament familiar amb descomptes del 50 % per al tercer i quart membre, i gratis per a la cinquena persona, i també es manté el pagament ajornat en 8 mesos sense interessos. A més, el València Basket torna a premiar la cultura de l'esforç becant els 100 primers estudiants amb totes les assignatures aprobades i notable en idioma estranger. 

La teua terra. El teu club. Més taronja que mai

És el lema que representa la campanya de la pròxima temporada "La teua terra. El teu Club. Més taronja que mai". Amb aquest lema es volen reivindicar les arrels de l'afició i del club amb el taronja. L'entitat de Juan Roig apel·la al sentiment de pertineça després de la decepció de no estar a l'Eurolliga. Així ho ha defensat el conseller delegat Paco Raga: "Des del 2010 hemos jugado nueve finales y hemos ganado cuatro títulos. Son datos extraordinarios, que a veces en el día a día no somos capaces de poner en valor. El Valencia Basket es el tercer mejor equipo en España en lo deportivo".

Diot: "Estaré al 100% en la pròxima campanya"

Antoine Diot ha sigut un dels atractius en la presentació de la campanya d'abonaments. El base del València Basket ha assegurat que ha millorat molt durant les últimes setmanes de la lesió de genoll esquerre. El jugador s'ha mostrat convençut que estarà totalment preparat per a arrancar la temporada : "Estoy mejor, si sigo así estaré al cien por cien la próxima campaña".

Calendari de la campanya d'abonaments 2018-2019

-Període de renovació per a abonats: fins al 12 de juliol

-Millores per als abonats: 16 i 17 de juliol                

-Venda d'abonaments lliures per a tots els aficionats: des del 18 de juliol

També et pot interessar

stats