El València Basket pràcticament copa el quintet ideal de la jornada

Tres jugadores taronja han sigut incloses entre les cinc millors del cap de setmana

Les jugadores del València Basket celebrant una victòria
Les jugadores del València Basket celebrant una victòria

La jornada prèvia a la Copa de la Reina en la Lliga Dia ha deixat un rècord en el València Basket. Per primera vegada tres de les cinc millors jugadores de la jornada són de l'equip taronja. Es tracta de la base Anna Gómez, l'aler Maria Pina i l'ala-pivot Tamara Abalde.

Les tres jugadores van ser importants en la clara victòria fora de casa de les de Rubén Burgos per 69-83 contra el Nissan Al-Qázeres Extremadura. La base d'Alfara del Patriarca, Anna Gómez, va encistellar 8 punts, va capturar 8 rebots i va donar 7 assistències per a sumar 17 de valoració. D'altra banda, l'aler valenciana Maria Pina va fer un doble doble en aconseguir 14 punts i 10 rebots per a 23 de valoració. I l'ala pivot gallega Tamara Abalde va ser la màxima encistelladora amb 22 punts, que sumats als 7 rebots i les 2 assistències la portaren als 29 punts de valoració.

Una gran actuació coral que ha tingut premi en el quintet ideal de la jornada i que dona confiança a un equip que aquest dijous debutarà en la Copa de la Reina en el primer any que competeixen en la màxima categoria del bàsquet espanyol. La ratxa de les jugadores taronja ja és de cinc victòries consecutives, cosa que les situa cinquenes en lliga, empatades en la quarta posició.

També et pot interessar

stats